© 2014 dizaino propaganda    >>>     Tel: +370 68608249      >>>    LIETUVOS PIENO ŪKIŲ ASOCIACIJA. Sekite mus čia:

„Džiugas“ įvertintas garbingu apdovanojimu

Žemaičių sūrinininkų gaminamas kietasis sūris „Džiugas“ pasipuošė dar vienu laurų vainiku — šiam prekės ženklui skirtas „Metų prekės ženklas 2018“ apdovanojimas.
Toks įvertinimas tik patvirtino „Žemaitijos pieno“ bendrovės ilgo, nuoseklaus, kruopštaus darbo rezultatą ir parodė, kiek daug „Džiugas“ turi ištikimų pirkėjų ir vartotojų, jau daug metų vertinančių šį prekės ženklą.

Konkurso „Metų prekės ženklas 2018“ finalininkai — solidžiausius pardavimo rezultatus ir didžiausią augimą per metus skaičiuojantys prekių ženklai iš keturių produktų kategorijų: maisto produktų ir bakalėjos, gėrimų, asmens higienos ir namų ūkio priežiūros priemonių.
Į šiųmetį finalą komisija atrinko 28 finalininkus, iš kurių vieninteliam „Džiugui“ atiteko sėkmės laurai.
Galima sakyti, kad apdovanojimą šiam prekės ženklui įteikė vartotojai, nes, renkant geriausią, remtasi jų tyrimu. „Džiugo“ prekės ženklo produkcija pirkėjų buvo geriausiai įvertinta pagal aukštą išskirtinumo, pasitenkinimo rodiklį ir puikų rekomendavimo indeksą. Tai reiškia, kad vartotojai šią „Žemaitijos pieno“ produkciją renkasi todėl, kad ji išsiskiria iš kitų — pirkėjai yra patenkinti skoninėmis jo savybėmis ir drąsiai rekomenduoja sūrį kitiems.
Tad „Metų prekės ženklas 2018“ apdovanojimą pelnęs „Džiugas“ — visų sūrio mėgėjų nuopelnas. O jų meilę ir pasitikėjimą žemaičiai sūrininkai užsitarnavo daug metų nuoširdžiai dirbdami, gerbdami pirkėjus ir kaupdami pasitikėjimo kapitalą.
„Džiugo“ sūris Lietuvoje suformavo kietojo sūrio vartojimo kultūrą ir jau yra tapęs lietuviško produkto ambasadoriumi eksporto šalyse — tad jis garsina Lietuvos vardą ir pasaulyje.
Kietasis sūris „Džiugas“ dvelkia vasaros pieva, mat gaminamas iš aukščiausios kokybės vasaros pievose laisvai besiganančių karvių pieno.
Vartotojams šiuo metu siūlomas 5 skirtingų brandinimų „Džiugo“ sūris — nuo švelniausio 12 mėnesių brandinto „Džiugas Mild“ iki 60 mėnesių brandinto „Džiugas Exclusive“.
Tai jau tikra legenda tapęs sūris iš Žemaitijos, kuriam savo stiprybę perdavė žemaičiai.